Bekijk onze laatste recensies
Stoute jongen
04-09-2019
Deze prostaat vibrator heb ik alweer ruim een jaar. Het is een echt kwaliteitsproduct, mooi ontworpen, sil, en krachtig. De vibraties, zijn heerlijk en er zijn diverse patronen van vibraties mogelijk. Na inbrengen ga ik eerst lekker op mijn rug liggen om te genieten van de sensaties in en rondom mijn prostaat. Door mijn bekken omhoog te bewegen of mijn benen tegen elkaar te knijpen worden de vibraties heftiger en nog meer stimulerend. Als het uitstekend gedeelte naar links en rechts bewogen wordt, beweegt het heerlijk trillende gedeelte al strelend met meer of minder druk over de prostaat heen en weer waardoor de stimulatie weer heel anders en intenser wordt. Het duurt dan, als je niet oppast , niet lang, en je prostaat komt heerlijk tintelend klaar. Ik gebruik hem gewoonlijk met een van mijn goedkopere condooms, waardoor het schoonmaken zeer eenvoudig is. Van harte aanbevolen!
LELO - Bruno Prostaat Massageapparaat Zwart
LELO - Bruno Prostaat Massageapparaat Zwart
04-09-2019
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
amsia_1990
29-09-2017
Eigenlijk is de klem voor mij aan de kleine kant. Mijn clitoris is behoorlijk groot en zeker als de klem erom zit. Maar als alternatief voor een piercing is het heel geslaagd en het sieraad stimuleert ook nog eens geweldig Ik draag hem vaak en ook gewoon overdag als ik bezig ben. Het effect is super fijn en jij of je partner kan er ook heel leuk mee spelen.
FSD Just Sensation Clitoris Klem
FSD Just Sensation Clitoris Klem
29-09-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
avatorio
07-05-2017
Heel zacht, ideaal om lekker te teasen :-)
Kleine tickler - zwart
Kleine tickler - zwart
07-05-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
avatorio
07-05-2017
handig om aan het bed te hebben. Al een paar leuke spannende avonden mee beleefd
Uitgebreide Bedboeienset
Uitgebreide Bedboeienset
07-05-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Bo
15-11-2016
Sexy babydoll in een prachtige kleur. Vriendin voelt zich sexy en mooi.
Babydoll - Rood
Babydoll - Rood
15-11-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Bo
15-11-2016
De geiligheid zelve. Leuk voor een avondje rollenspel.
Zuster Verkleed Pakje
Zuster Verkleed Pakje
15-11-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Bo
15-11-2016
Supersexy! Kan er weinig anders van maken als dat.
Babydoll Met Open Cup - Zwart
Babydoll Met Open Cup - Zwart
15-11-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Bo
15-11-2016
Prima dildo voor dat "extraatje". Is gemakkelijk om te doen en voelt comfortabel. Formaat is niet supergroot, dus ideaal voor beginners. Materiaal is van siliconen, dus dat is ideaal schoon te houden en geurloos.
Speciale anaal dildo
Speciale anaal dildo
15-11-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
ushi67
03-06-2016
Ideaal als voorbinddildo met strap on maar ook goed los te gebruiken. Géén weekmakers en dat soort dingen, dat kan enorm gaan prikken na gebruik ; ( dus dat was oké. Het is geen enorm ding dus kan je gewoon nog zitten na anaal gebruik; zéker met glijmiddel...Enige nadeel is dat hij ruikt naar barbie, maar alles beter dan weekmakers...
Clearstone Radiant
Clearstone Radiant
03-06-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
ushi67
03-06-2016
Zeer goede en stevige strap-on gemaakt van een soort PU stof wat goed blijft zitten ; je kunt hem goed aansnoeren zodat hij lekker stevig zit en je je zeker kunt bewegen .Hij was niet te duur , middenklasse, maar geschikt voor meermalig gebruik; dat heb je met die goedkope dingetjes niet ...Die ''gaan hun eigen gang'' zeg maar na éénmalig gebruik ; P
PU leren band
PU leren band
03-06-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore: